Kajsa Månsson

kajsamansson
Starttermin

2019

Position

Försvarare

Svensk klubb

Onsala BK

Gymnasium

Elof Lindälvs Gymnasium

Examensår

Juni 2019

Från Kungsbacka till Chicago, Illinois.

Om Kajsa, innan hennes collegeäventyr.

Kajsa Månsson är en central försvarare som påbörjade sitt collegeäventyr i augusti 2019. Under 2018 så var Kajsa en del utav IFK Fjärås som spelade i Division 2, Västra Götaland, där Kajsa även var kapten. Under vintern 2018 så blev hon värvad till Onsala BK som till vardags spelar i Division 1 Mellersta Götaland.

Information om universitetet, Harding University.

Kajsa skrev sedermera på för Harding University som tillhör divisionen NCAA D2 och tävlar i Great American Conference.

Harding University ligger i staden Searcy, Arkansas. Searcy är en stad som ligger 50 minuter ifrån Little Rock som är en stad med 200 000 invånare. Skolan har cirka 4 000 elever och skolans mest populära inriktning är Business Marketing.

Statistik på Harding?

Freshman Season – 2019: Kajsa, fick tyvärr säsongen förstörd av skador och väntar på att göra debut för Harding. Laget vann 7 matcher, spelade oavgjort 2 och förlorade 10 på totalt 19 matcher.

Sophomore Season – 2020: Kajsa var äntligen skadefri och kry, men åkte då på en körtelfeber vilket ledde till att hon missade den korta säsongen. Harding vann 2 matcher, spelade oavgjort 2 och förlorade 3 matcher.

Information om andra universitetet, North Park University.

Kajsa gjorde sedermera en transfer till North Park University som tillhör divisionen NCAA D3 och tävlar i CCIW.

North Park University ligger i staden Chicago, Illinois. Skolan ligger väldigt centralt och på bara 20 minuter är du bland skyskraporna i magiska Chicago! Skolan har cirka 2 500 elever och skolans populäraste inriktning är Health.

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!