Jenny Stadin

jennystaadiin
Starttermin

2019

Position

Mittfältare

Svensk klubb

Sandvikens IF

Gymnasium

Hagagymnasiet

Examensår

Juni 2018

Från Sandviken till Lawrenceville, Georgia

Om Jenny, innan hennes collegeäventyr.

Jenny Stadin är en central mittfältare som påbörjade sitt collegeäventyr i augusti 2019. Jenny har en imponerande bakgrund och har de senaste åren tillhört Kvarnsvedens IK, i Kvarnsvedens IK har hon varvat spel i F19-allsvenskan med spel i seniorlaget i Elitettan, en serie hon har gjort 22 framträdanden i.

Under vintern 2018 medan hon utforskade sina möjligheter på college, så valde hon dessutom att göra en övergång till storsatsande Sandvikens IF som spelar i Divison 1. Jenny har även två stycken landskamper för det svenska U-17 landslaget.

Information om universitetet, Georgia Gwinnett College.

Jenny skrev sedermera på för Georgia Gwinnett College som tillhör divisionen NAIA och tävlar i A.I.I.

Georgia Gwinnett College ligger i staden Lawrenceville, Georgia, en stad som ligger 40 minuter ifrån miljonstaden Atlanta. Skolan har 13 000 elever och skolans mest populära inriktning är Business Marketing.

Hur har det gått för Jenny på GGC?

Freshman Season: Jenny hade en grym debutsäsong och spelade 22 av 22 möjliga matcher och bidrog med 8 mål och 9 assist. Georgia Gwinnett vann 15 matcher, spelade oavgjort 1 och förlorade 6 matcher. Man  vann sin conference och spelade därför i den Nationella Turneringen. Väl där så klarade man första rundan, men blev sedermera utslagna i andra rundan.

Priser: 2019 – Rookie of the Year och All Conference First Team i A.I.I.

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!