Ebba Costow

ebbacostow
Starttermin

2019

Position

Mittfältare

Svensk klubb

IK Uppsala

Gymnasium

Celsiusskolan

Examensår

Juni 2019

Från Uppsala till Chicago, Illinois. 

Om Ebba, innan hennes collegeäventyr.

Ebba Costow är en central mittfältare som påbörjade sitt collegeäventyr i augusti 2019. Ebba är en mittfältare som innan college spelade för IK Uppsala i Elitettan, Ebba har under åren varit en del av förstalaget samt varvat det med spel i F19-allsvenskan. Hon har även varit kallad till flertalet landslagsläger, men ännu inte gjort någon match.

Information om universitetet, University of Kansas.

Ebba skrev sedermera på för University of Kansas som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Big 12.

University of Kansas ligger i Lawrence, Kansas. Skolan ligger 40 minuter ifrån Kansas City, en stad som har cirka 500 000 invånare. Skolan har cirka 20 000 elever och skolans mest populära inriktning är Business Marketing.

Statistik på Kansas?

Freshman Season – 2019: Ebba spelade 23 av 25 matcher och gjorde 1 mål och 4 assist. Kansas vann 17, spelade oavgjort i 3 och förlorade 5 på totalt 25 stycken matcher.

Sophomore Season – 2020: Ebba fick säsongen förstörd av skador och spelade därmed endast 1 match. Kansas vann 6 matcher, oavgjort 3 och förlorade 3 matcher.

Information om Ebbas andra universitetet, DePaul University

Efter två år på Kansas så Ebba sedermera på för DePaul University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Big East.

DePaul University ligger i Chicago, Illinois. En stad med cirka 3 miljoner invånare. Skolan ligger i det populära området Lincoln Park och har cirka 24 000 elever och skolans mest populära inriktning är Business Marketing.

Ebbas tankar om att jobba med Athleticademix:

”Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med den hjälp jag fått av Robin. Hela processen är väldigt omfattande, men Robin har varit med hela vägen och finns alltid till hands. Vad det gäller pappersarbetet ges tydliga och enkla instruktioner, det är mer eller mindre omöjligt att göra fel.

När det kommer till själva valet av skola kan jag garantera att Robin gör allt han kan för att hitta den bästa skolan för just dig. Han brinner för detta och vill det bästa för alla sina spelare. Om du är nyfiken på college bör du välja Robin, du kommer inte att ångra det.”

Intervju med Ebba som gjordes efter hennes första termin på Kansas:

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!