Ebba Costow

ebbacostow
Starttermin

HT 2019

Position

Central Mittfältare

Svensk klubb

IK Uppsala

Gymnasium

Celsiusskolan

Examensår

Juni 2019

Från Uppsala till Lawrence, Kansas

Ebba Costow är en central mittfältare som påbörjar sitt collegeäventyr i augusti 2019. Ebba är en mittfältare som till vardags spelar för IK Uppsala i Elitettan, Ebba har under åren varit en del av förstalaget samt varvat det med spel i F19-allsvenskan. Sammanlagt har hon gjort 16 stycken matcher i Elitettan och hon har även varit kallad till flertalet landslagsläger, men ännu inte gjort någon match.

Ebba skrev under hösten på för University of Kansas som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Big 12. När säsongen 2018 var slutspelad så var fotbollslaget rankat som nummer 20 utav 335 lag som tävlar i NCAA D1.

University of Kansas ligger i Lawrence, Kansas. Skolan ligger 40 minuter ifrån Kansas City, en stad som har cirka 500 000 invånare. Skolan har cirka 20 000 elever och skolans mest populära inriktning är Business Marketing.

Ebbas recension utav Athleticademix:

”Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med den hjälp jag fått av Robin. Hela processen är väldigt omfattande, men Robin har varit med hela vägen och finns alltid till hands. Vad det gäller pappersarbetet ges tydliga och enkla instruktioner, det är mer eller mindre omöjligt att göra fel.

När det kommer till själva valet av skola kan jag garantera att Robin gör allt han kan för att hitta den bästa skolan för just dig. Han brinner för detta och vill det bästa för alla sina spelare. Om du är nyfiken på college bör du välja Robin, du kommer inte att ångra det.”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Anmäl intresse