Tipsa en kompis!

Vi vill belöna dig, om du hjälper oss att bli ännu större!

Athleticademix växer, och mycket tack vare er kunder som vi redan har idag! Ni är våra ambassadörer ute i idrottsföreningar, gymnasieskolor och i era vänskapskretsar.

Många, många och åter många idrottare har anslutit sig till oss tack vare en annan kund hos oss som rekommenderat vår tjänst. Det är vi så tacksamma för!

För att visa vår tacksamhet, har vi därför satt upp ett nytt system för tips, som också ger dig en belöning!

Presentkort om 1 500 kronor på Nike.com

Om du lämnar ett tips till oss, som sedan mynnar ut i att idrottaren blir en del av Athleticademix. Så kommer vi att kompensera dig med ett presentkort på nike.com för 1 500 kronor!

Mer information om presentkorten hittar du här: https://www.nike.com/se/presentkort .

Tänk på! Du får tipsa om precis hur många idrottare du vill, och om du hjälper oss att signa 5 idrottare. Så kommer du även bli tilldelad 5 stycken presentkort! Finns inget maxtak.

Hur gör jag för att tipsa?

För att kvalificera dig för denna belöning, så krävs det att du fyller i information om idrottaren i fältet här nedan. Vi behöver inte all information, försök att fylla i så mycket som möjligt! Så löser vi resten.

Det är alltid bra om du meddelar den du tipsar, om att du har lämnat uppgifter om personen till oss. Så det inte kommer som en total överraskning!

Tack igen, för att ni hjälper Athleticademix att växa!

Fyll i ditt tips här!

Fyll i ditt tips här!

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte