Nyhetsbloggen

Måndagskollen 2024 – Andra halvan av januari

Måndagskollen 2024 – Andra halvan av januari

Sicken vecka! Och vilka tjejer och killar vi har i vår agentur på Athleticademix. Nästan så man får nypa sig själv lite i armen såhär på måndagsförmiddagen.

Vi har i veckan haft 6 idrottare som slagit nya personbästan! Maja Maunsbach, Emelie Beckman, Laura Fodor, Ebba Hedberg, Anton Lindberg & Ella Nilsson slog alla sina bästa noteringar någonsin.

Majas toppnotering på 8.18 är den sjunde snabbaste tiden i Sverige någonsin! Otroligt kul och häftigt. Förra året var det Emilia Sjöstrand som tog platsen som nummer två någonsin i Sverige med sitt 13.98 meter långa hopp i tresteget inomhus. Två tjejer från Athleticademix på toppnoteringar i Sverige genom tiderna, det är riktigt coolt!

Vi har just nu tre stycken som är rankade i NCAA. Det är Emilia Sjöstrand som är rankad som #8 i tresteg, Maja Maunsbach är rankad som #13 och Ebba Hedberg är rankad som #34 i femkampen.

Ni är alla så grymma, och vi ser en otrolig utveckling på många utav er. Vi hoppas och tror att vi har ännu fler som är rankade av NCAA!

För att läsa mer om er favorit, kika in nedan.

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte