Nyhetsbloggen

Gear – och Media Day!

Första dagarna på college är spännande! Det beror på många saker såklart, nya miljöer, nya människor och mycket nytt att vänja sig vid! Något som är centralt för uppstarten av college är ”Gear – och Media Day”. Vilket är dagarna då man får allt material för säsongen samt även fotograferas och filmas utav mediaavdelningen på skolan.

GEAR DAY

Denna dag är som julafton! På college så blir man oerhört bortskämd, och många av skolorna är sponsrade av Nike, Adidas eller Under Armour. Resultatet av det är att man blir överrösta med gratis material! Det är nästan en tävling skolor emellan om vem som kan ge bort mest saker! Saker som man brukar få är väskor, träningströjor och byxor av alla dess slag, jackor, joggingskor, fotbollsskor och ja, you name it! Här nedan ser ni lite bilder ifrån hur det set ut i dagarna på instagram.

Gear - och Media Day

University of Michigan

Gear - och Media Day

University of Iowa

Det häftiga med college, är att oavsett sport du tillhör, så blir du alltid såhär bortskämd! Anledningen är att skolan delar lika på alla idrotter baserat på de inkomster skolan har. Det gillar vi starkt på Athleticademix! Då det leder till lyx för alla!

Här är ett exempel hur det såg ut för Ebba Costow hennes första veckor på University of Kansas – https://athleticademix.se/forsta-tiden/

Nedan hittar du en video på när tjejerna i Ole Miss får ta del utav sitt material under föregående säsong!


MEDIA DAY

Nuförtiden, när instagram och facebook bara blir större och större, och skolorna och spelarna blir bättre och bättre med att dela med sig av sina äventyr. Så blir man fullständigt översvämmad av nya bilder, videos och annat häftigt som görs under de första dagarna på college. En stor central sak är att man ska skapa all marknadsföringsmaterial till skolans mediaavdelning för att marknadsföra matcherna under året. Man har professionella ”photoshoots” och många har även reklamfilmer som man spelar in. Resultatet blir som nedan:

Gear - och Media Day

Western Kentucky University

Gear - och Media Day

University of South Carolina

Oklahoma State University


Reklamfilmerna är oftast oerhört påkostade, och väldigt professionella! Resultaten ser ni här nedan, grymma videos!

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte