William Stejdahl

williamstejdahl
Starttermin

2023

Position

Mittfältare

Svensk klubb

Höreda GIF

Examensår

Juni 2021

”Idén om college och fotboll på andra sidan jorden har alltid funnits där sen barnsben. Men en dag tog jag beslutet för att kolla upp processen, möjligheterna och vad det kan innebära.

Då kom jag i kontakt med Andreas från Athleticademix. Otroligt bra hjälp hela vägen fram. Stöttningen från Andreas och hela företaget underlättade processen något enormt!

Precis som andra har upplevt. Så var det ont om tid och det blev mycket att handskas med. Men tack vare Andreas är jag här idag.

Tack vare detta, får jag nu spela fotboll, studera och möta på fantastiska människor på vägen.

Ferrum College är en bra skola med fina möjligheter inom athletic sektorn. Engagemang och gemenskap är två nycklar till varför Ferrum College blir bara bättre och bättre. I form av utbildning har de väldigt bra variation och många program som är användbara för framtiden. Upplägget med träningar, aktiviter och skola är väldigt bra uppstyrt vilket är en av anledningarna varför jag trivs bra.

För er som väntar på att få komma iväg vill jag bara påminna om att det är bara att fortsätta jobba på hårt. Möjligheterna här borta är enorma och som individ utvecklas du väldigt mycket under kort period. Rekommenderar starkt till er alla att gör er progress så noga som möjligt och självklart prova på college-livet.”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte