Rasmus Fredriksson

_rasmus_fredriksson
Starttermin

2023

Position

Försvarare

Klubb

Kvarnsvedens IK

Examensår

2022

”Jag har sen dagen jag och Andreas haft vårt första möte, alltid känt att Andreas och hela Athleticademix finns där för att hjälp en. Allt från himmel och jord!

Han har alltid vart där med tips och hjälpt till med alla saker man behöver för att kunna åka på college. Det har vart en lång process men det skulle aldrig gått utan Andreas hjälp. Från alla möten man haft med tränare till att fixa visum, så är han alltid där och förklarar, klart och tydligt vad jag ska göra för att det ska bli så bra som möjligt.

Det är inte många som Andreas, som på sin lediga tid till och med svarar på det man funderar på, det uppskattas verkligen.

Jag flyttar nu i januari till Kentucky, för att spela fotboll och för att plugga. Jag är grymt nöjd med mitt stipendium samt den roll jag fått i laget, det hade aldrig hänt utan er på Athleticademix. Så vill du testa dina vingar och flyga över Atlanten för att plugga och spela fotboll på bra nivå samt att utforska livet så REKOMMENDERAR jag verkligen Andreas och Athleticademix.”

 

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte