Edvin Sundström

edvinsuundstrom
Starttermin

2022

Position

Mittfältare

Klubb

Kronängs IF

Examensår

Juni 2022

”När frågan om vad jag skulle göra efter gymnasiet dök upp var jag tudelad kring att antingen plugga vidare eller satsa på fotbollen. Ganska snabbt upptäckte jag college i USA som ett bra alternativ för att både satsa på fotbollen och plugga vidare. Att bo i USA och uppleva allt vad det innebär tyckte jag väl lät som en okej bonus kan man säga! 🙂

När jag fick reda på att Athleticademix skulle ha en showcase anmälde jag mig till den för att både träffa killarna på Athleticademix och visa upp mig men även för att lära mig mer om college. När jag kom till showcasen imponerade Andreas och Robin direkt med deras otroligt vänliga och proffsiga bemötande.

Någon vecka därpå bestämde jag mig efter ett möte med Andreas och Robin för att satsa på college. Och vilket bra val! Andreas som jag fått hjälp av har vart sjukt trevlig och tydlig under hela processen. Det dyker upp många frågor under processen då allt är helt nytt, och varje gång jag hört av mig till Andreas har det inte tagit många minuter innan jag fått ett svar.

Jag kan inte vara mer nöjd med all hjälp och vägledning som jag fått av Andreas och när det om 3 månader bär av till USA är jag tack vare Andreas trygg i mitt skolval och taggad för vad som komma skall!”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte