2023 – Showcase för killar

Vi ser så fram emot att träffa er! Nedan hittar ni all information.

Showcase, 3:e december i London

Vart kommer själva eventet att äga rum?

Eventet kommer att vara på Bisham Abbey National Sports Centre.

Schema för dagen:

7:30 – Bussresa till Bisham Abbey från Paddington

8:45 – Ankomst till Bisham Abbey

9:00 – Presentation av dagen

9:15 – Ombyte

9:30 – Uppvärmning

10:00 – Matchstart

12.00-12.30 – Matcherna över

12.30 – Ombyte och dusch

13.00 – Lunch – ingår för dig som spelare. Finns mat att köpa för oss alla andra i en cafeteria!

14.00 – Presentation om processen framåt

15.30 – Buss hem från Bisham Abbey

17.00 – Tillbaka på Paddington, London

Vart går bussen ifrån?

Den går ifrån ”Bus Stop K”, det är en busshållsplats som ligger på baksidan av London Paddington Station. Den ligger på Bishops Bridge Road. Här kan ni se den markerad på karta!

Vi förstår att man kan vara nervös över att man inte ska hitta varifrån bussen ska gå. Andreas och Robin kommer att vara vid busshållsplatsen och åka med er till Bisham Abbey, så var inte oroliga. Så länge ni kommunicerar med oss och meddelar att ni är på väg eller inte hittar, så löser vi detta tillsammans.

Ni kan också klicka på denna länk för att få upp busshållsplatsen på Google Maps: https://maps.app.goo.gl/zgjEzbTRGXscPZJv9

Tänk på! Vi har plats för dig och en till person på bussen. Hela din familj är välkomna på själva eventet, men vi har inte obegränsad plats på bussen tyvärr.

Vad ska man ha med sig?

Ni kommer på dagen att få strumpor, shorts och en matchtröja. Ni kommer spela i antingen vitt eller svart! Vill ni använda er av avklippna strumpor, så är det okej för oss men då får ni använda egna avklippta strumpor. Ta då med er både en svart och en vit variant. 🙂 Matchen kommer att spelas på hybridgräs, om det är ruskigt kallt så spelar vi på konstgräs. Vi har tillgång till båda planerna! Se till att ha med er något slags underställ att ha under matchtröjan samt att ni har med er varma kläder för uppvärmningen.

Vi vill alltså att du har med dig själv:

Showcase är en bonus!

Kom ihåg, detta är en grymt rolig dag. Vi hoppas att ni är lika taggade som oss! Du ska få spela en uppvisningsmatch i London, det är coolt bara det. Får du inget intresse under dagen, så är det bra att veta att videon från matcher kommer att marknadsföras över hela USA. Du kommer få tillgång till matchen och kunna addera till din highlight-video. Alla på plats på showcasen, vågar vi lova är vinnare. Så var inte nervös! Utan var bara spänd och taggad på att få visa vem du är på planen.

Ses snart!

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte